nlenWij brengen alle idee├źn tot leven!

T-shirt tassen

T-shirt plastic zakken zijn de formele naam voor zakken die vaak worden gebruikt in supermarkten, apotheken en gemakswinkels. Gemaakt van plastic, hebben ze handvatten aan de zijkant waardoor ze lijken op mouwloze t-shirts, vandaar hun naam.

U ziet de hoogte, lengte en breedte van de zakken in kantimeters. Vergeet niet dat de handvatten 130 tot 150 mm van de lengte van de tas uitmaken. Dit is natuurlijk wat klanten in staat stelt om de tas vast te pakken en de producten die ze gelukkig bij u hebben gekocht beter mee te nemen!

Zodra je onze selectie hebt bekeken, zul je merken dat we verschillende maten, diktes, kleuren en voorbedrukte opties aanbieden. Onze t-shirt tassen zijn vervaardigd met de nieuwste technologie en kwaliteit. Alles wat u hoeft te doen is uw keuzes te maken – wij zorgen voor de rest! Alles wat u moet doen is uw selecties maken – wij zorgen voor de rest!

We hebben hard gewerkt om zakelijke partnerschappen aan te gaan die ons in staat stellen concurrerende prijzen te bieden en tegelijkertijd hoge kwaliteit te leveren.

Wij kunnen op maat ontworpen t-shirt plastic zakken voor u maken. We hebben een uitstekend grafisch ontwerpteam dat klaarstaat om naar uw specificaties te luisteren en u te helpen zakken te maken die een blijvende indruk zullen maken. Of u nu een logo en kleurenschema klaar hebt of extra overleg nodig hebt, wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat u van ons krijgt wat u nodig hebt.

Voel je vrij om ons te bellen of contact met ons op te nemen als je vragen hebt over ons aanbod t-shit bags. We horen graag van u!