nlenWij brengen alle ideeën tot leven!

Platte handvat papieren zakken

Milieuvriendelijke vlakke handvat papieren zakken geproduceerd met een breed scala van papier en kleur opties zijn een van de meest geprefereerde zak soorten voor de bedrijven dankzij hun gemak in termen van papieren zak prijzen en elegante ontwerpen.

De vlakke handvatpapierzakken leveren de informatie van het merk aan de massa’s met drukopties.Het is voordelig als opslaggebied aangezien zij minder ruimte dan gedraaide handvatzakken nemen.

Betaalbare vlakke handvat papieren zakken zijn ook de voorkeur van wereldberoemde merken, vooral door de detailhandel – voedsel bedrijven.

Er zijn 70, 90,100 ve 110 papiergewicht opties in rechte handvat papieren zakken die kunnen worden geproduceerd van bruin en wit kraftpapier. In de glanzend papier opties van deze zakken wordt het papiergewicht bepaald als 100 en 120 gr. De afmetingen van de papieren zakken met balg van 8 cm tot 25 cm variëren volgens de wensen van de klant en de grootte van de balg. Maximale en minimale afmetingen Breedte: 18 – 46 cm Hoogte: 23 – 71 cm Balg: 8 – 25 cm.