nlenWij brengen alle idee├źn tot leven!

Geperforeerde zakken op rol

Platte zakken worden gemaakt van polyethyleen (LDPE, HDPE, MDPE).

Tijdens de productie worden de zakken gevormd uit een geblazen filmrol, en krijgen ze een eenvoudig gelaste bodemnaad en een geperforeerde lijn.

De perforatie zorgt er later voor dat de zakken tijdens het verpakkingsproces gemakkelijk en snel van de rol gescheurd kunnen worden.

Onze geperforeerde zakken op rol worden vervaardigd met de nieuwste technologie en kwaliteit. Het enige wat u moet doen is uw keuzes maken – wij zorgen voor de rest! Het enige wat u hoeft te doen is uw keuzes maken – wij zorgen voor de rest!

We hebben hard gewerkt om zakelijke partnerschappen aan te gaan die ons in staat stellen concurrerende prijzen te bieden en tegelijkertijd hoge kwaliteit te leveren.

Wij kunnen op maat gemaakte geperforeerde zakken op rol voor u maken. We hebben een uitstekend grafisch ontwerpteam dat klaarstaat om naar uw specificaties te luisteren en u te helpen zakken te maken die een blijvende indruk zullen maken. Of u nu een logo en kleurenschema klaar hebt of extra overleg nodig hebt, wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat u van ons krijgt wat u nodig hebt.

Voel je vrij om ons te bellen of contact met ons op te nemen als je vragen hebt over ons aanbod t-shit bags. We horen graag van u!